Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

4. Ο μυθοπλάστης εγκέφαλος

Την τελευταία ώρα πριν σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί, ξυπνώ κάθε λίγα λεπτά. Κάθε φορά, ενώ το κεφάλι μου είναι άδειο από σκέψεις, βλέπω κι ένα διαφορετικό όνειρο.

Θαυμάζω την ικανότητα του εγκεφάλου να σκαρώνει φανταστικές ιστοριούλες, εκ του μηδενός και ερήμην μου. Αφού μπορεί να πλάθει ιστορίες στον ύπνο, γιατί όχι και στον ξύπνιο;

Κι επειδή όλοι οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα, άρα όλοι μπορούν, εν δυνάμει, να γράψουν φανταστικές ιστορίες… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου