Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

452. "Ζήσε τον μύθο σου"

«Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα» έλεγε η παλιά διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ για τις διακοπές στον τόπο μας. Όμως μας πλούσιοι και φτωχοί, σε κάποιο στάδιο της ζωής μας έχουμε ζήσει τον δικό μας, προσωπικό μύθο. Μπορεί το διάστημα που κράτησε να ήταν μεγάλο ή μικρό. Όμως υπήρξε. Ίσως  αυτός ο μύθος να είναι παραπάνω από ένας, να ήταν δύο, ή περισσότεροι. Για παράδειγμα, όταν είμαστε ερωτευμένοι, ζούμε τον μύθο μας. Το ίδιο συμβαίνει με την ημέρα του γάμου μας ή όταν πάμε ένα μεγάλο ταξίδι. Ο καθένας μας μπορεί να κατονομάσει ένα ή περισσότερους μύθους που έζησε ή ζει. 
Γιατί όμως να μην θεωρήσουμε ολόκληρη την ζωή μας ως ένα μεγάλο, υπέροχο μύθο που ζούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου