Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

454. Ο μυθοπλάστης εγκέφαλος

Τα όνειρα που βλέπουμε στον ύπνο μας είναι διαφορετικά κάθε φορά και ποικίλουν σε θεματολογία. Θαυμάζω την ικανότητα του εγκεφάλου μας να σκαρώνει φανταστικές ιστοριούλες, εκ του μηδενός και ερήμην μας. Αφού όμως μπορεί να πλάθει ιστορίες στον ύπνο, γιατί όχι και στον ξύπνιο;

Κι επειδή όλοι οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα, άρα όλοι μπορούμε, εν δυνάμει, να δημιουργήσουμε φανταστικές ιστορίες και ενδεχομένως να τις γράψουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου