Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

474. Ένα ματωμένο βιβλίο

     Χθες, σε ένα βιβλιοπωλείο, το μάτι μου έπεσε στο βιβλίο του Κουφοντίνα, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ασυναίσθητα, το έπιασα για να το ξεφυλλίσω. Σκέφτηκα όμως ότι, αν δεν είχε χύσει τόσο αίμα ο συγγραφέας του, αυτό το βιβλίο δεν θα είχε εκδοθεί. Όλο το ενδιαφέρον γύρω από αυτό στηρίζεται σε ένα και μοναδικό στοιχείο: τις δολοφονίες που διέπραξε εκείνος, εν ψυχρώ και προμελετημένα.  
     Ένιωσα τότε το βιβλίο στα χέρια μου κρύο σαν μέταλλο πιστολιού. Το άφησα με αποτροπιασμό στη θέση του. 
     Κοίταξα τα δάχτυλά μου. Μου φάνηκαν σαν λερωμένα από αίμα.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου