Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

518. Περί ασχήμιας


 Άσχημοι άνθρωποι δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και άσχημα ζώα στη φύση. Η κουκουβάγιες, που θεωρείς άσχημες, με τα μάτια του ερωτικών συντρόφων τους είναι πανέμορφες.

Αυτό που πράγματι ασχημίζει τους ανθρώπους είναι η κομπλεξική συμπεριφορά τους από την κακή εντύπωση που έχουν για την εμφάνισή τους. 

Όταν βλέπετε στην οθόνη κάποιους «άσχημους», όπως ο Άντονι Κουίν, ο Ζαν Πωλ Μπελμοντό, ο Ντάστιν  Χόφμαν και η Μέριλ Στριπ, σας προξενούν απέχθεια; Όχι. Γιατί; Μα γιατί συμπεριφέρονται απολύτως φυσιολογικά. Όχι σαν άσχημοι ούτε αλλά σαν όμορφοι (ή τουλάχιστον σαν μη-άσχημοι).

Κοντολογίς, όμορφοι, ναι, υπάρχουν. Άσχημοι (άνδρες ή γυναίκες) ουδείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου