Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

573. Δημοκρατικές διαδικασίεςΟι κάμπιες κατέβηκαν από το δένδρο και, τηρώντας ευλαβικά τις δημοκρατικές διαδικασίες, διαβουλεύτηκαν. Άκουσαν όλες τις απόψεις, συζήτησαν και ψήφισαν τον αρχηγό που, ακολουθώντας τον τυφλά, θα τους οδηγήσει στον τόπου που θα μεταμορfωθούν (όσες επιζήσουν) σε πανέμορφες πεταλούδες.2 σχόλια:

 1. πολλή πλαξ το κειμενάκι...τι θέλει ΑΚΡΙΒΩΣ είπει ο ...ποιητής; ;-)
  "Θα μεταμορφωθούν" ίσως έπρεπε να διορθωθεί; Διάβασα το "ΑΝΤΙΟ ΠΑΧΟΣ" Σούπερ! Πρέπει να διαβαστεί από όλους, αφράτους και λιανούς κατά την ταπεινή μου άποψη. Να είστε πάντα καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τίποτε περισσότερο από την πλακίτσα.
  Το διόρθωσα, ευχαριστώ.
  Ευχαριστώ επίσης για το σχόλιο στο βιβλίο. Για τους αφράτους επειδή θα τους βοηθιήσει να αδυνατίσουν, όπως έγινε με εμένα, για τους λιανούς επειδή θα διασκεδάσουν με το χιουμορ του. Να είστε κα ιεσείς καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή