Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

310. Στην κηδεία του Νίκου Κούρκουλου

Πριν λίγα χρόνια, στην κηδεία του Νίκου Κούρκουλου, στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, όπως διάβασα στον τύπο, παρέστησαν ηθοποιοί και καλλιτέχνες, φυσικά, αλλά και βουλευτές, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, υπουργοί, πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πρόεδρος της Βουλής, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Μόνο ο εν ενεργεία πρόεδρος της Δημοκρατίας απουσίαζε.

Άραγε, γιατί ουδείς πολιτικός δεν παρέστη στην κηδεία άλλων μεγάλων ηθοποιών π.χ. του Αλέκου Αλεξανδράκη; Επειδή, απλούστατα, κανείς τους δεν πήγε για να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντος αλλά για να υποβάλει τα σέβη του στην χήρα. Και με την ελπίδα, κυρίως, ότι θα υπέβαλε τα σέβη του (με την πρόφαση των συλλυπητηρίων) στον αδελφό της. Ο οποίος όμως τους την έσκασε και δεν παρέστη.

Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος, που ποτέ δεν ξέχασε την λαϊκή καταγωγή του, θα γελούσε ειρωνικά με αυτό το θέαμα, από εκεί ψηλά που βρισκόταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου