Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

488. "Εμπειρικές συμβουλές αυτοβελτίωσης", η στήλη μου στο Flow magazine


Αγαπητές φίλες και φίλοι, ευχαρίστως ανακοινώνω ότι η συγγραφική συνεργασία μου με το το ποιοτικό e-περιοδικό Flow Magazine παγιώθηκε με την μορφή μόνιμης στήλης με τον τίτλο "Εμπειρικές συμβουλές αυτοβελτίωσης". 

Η στήλη μου παρουσιάζεται ως εξής 
"Συνδυάζοντας το γλαφυρό ύφος του συγγραφέα και την επαγγελματική του εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών σε διευθυντικές θέσεις, η στήλη φιλοδοξεί να προσφέρει στις αναγνώστριες και στους αναγνώστες της κάποιες συμβουλές που θα τις / τους βοηθήσουν να αυτοβελτιωθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Θερμός υποστηρικτής των αρχών "εχθρός του καλού είναι το καλλίτερο και "γηράσκω αεί διδασκόμενος" ο συγγραφέας χαίρεται προκαταβολικά στην προοπτική να αξιοποιήσει την πείρα του προς όφελος των νέων εργαζόμενων, αναλογιζόμενος πόσο ωφελημένος θα ήταν εκείνος στα νιάτα του, πόσα λάθη θα είχε αποφύγει και πόσες ευκαιρίες θα είχε εκμεταλλευτεί, αν είχε τύχει να του δώσει τότε κάποιος αυτέρς τις συμβουλές. 

Η πορεία αυτής της στήλης θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης για τον συγγραφέα και για όσες / όσους την τιμήσουν με την ανάγνωσή τους".

Μέσα από την στήλη έχουν ήδη δημοσιευθεί πέντε άρθρα με τους εξής τίτλους:
  • Η χρυσή συμβουλή-Πρόσεχε τον εαυτό σου.
  • Ψυχολογώντας τους άλλους: Οι τρεις ανάγκες.
  • Είναι ο μισθός το πρωτεύον κίνητρο εργασίας; 
  • Τι διδάσκει το ανέκδοτο με τον γρύλλο;
  • Πώς να παίρνω σωστές αποφάσεις; 
Περισσότερα εδώ:
http://www.flowmagazine.gr/user/aris_gavriilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου