Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

439. Η ανεργία των νέων

Όταν πρωτοβγήκα στην αγορά εργασίας, στα μέσα της δεκαετίας του '70, όλοι οι φίλοι μου, νέοι επιστήμονες, ανεξάρτητα από ειδικότητα, έβρισκαν δουλειά μέσα σε έξι μήνες.
Σήμερα, βλέπω τους άνεργους νέους και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια. Αισθάνομαι ενοχές για την δική μας, τότε, καλή τύχη, αλλά και για τις πολιτικές (και όχι μόνο) επιλογές της γενιάς μου που συνετέλεσαν στο να φτάσουμε στην σημερινή κατάντια.
(Εικονίζεται το έργο μου "Μακρυγιάννης" από την συλλογή "Σινική σε βότσαλο")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου