Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

443. Κέντρο αποτέφρωσης

Στην Βουλγαρία για αποτέφρωση η σορός του ποινικολόγου Κατσαντώνη
Ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης 

Η είδηση αυτή είναι από το www.in.gr:
Αθήνα
      Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε το πρωί της Τρίτης η νεκρώσιμος ακολουθία του διακεκριμένου ποινικολόγου Αλέξανδρου Κατσαντώνη, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί. Στην συνέχεια, η τέφρα του θα σκορπισθεί στα βουνά της Αρκαδίας από όπου καταγόταν.
     Η αποτέφρωση του Αλ.Κατσαντώνη στην Βουλγαρία φέρνει στο προσκήνιο την καθυστέρηση της ελληνικής Πολιτείας να δώσει μια λύση στο θέμα, καθώς αρκετές φορές υπήρξε εξαγγελία για κατασκευή και λειτουργία κέντρου αποτέφρωσης νεκρών, αλλά η υλοποίηση πάντα «σκοντάφτει». 
      Τελευταίο παράδειγμα η απόφαση για δημιουργία κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στο Μαρκόπουλο. Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ακύρωσε τον Μάρτιο του 2012 προηγούμενη απόφαση υπέρ της κατασκευής, με την αιτιολογία ότι δεν πληρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι και ότι το έργο δεν διαθέτει την «απαραίτητη κοινωνική συναίνεση». Μάλιστα, μέλη της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για δημιουργία στρατοπέδου «Άουσβιτς» στο Μαρκόπουλο.
      Εξάλλου, από τον Οκτώβριο του 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης έχει δώσει το πράσινο φως για την κατασκευή και λειτουργία κέντρου αποτέφρωσης στην Θέρμη, αλλά από τότε... ουδέν νεώτερον.
 
Το σχόλιό μου: Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου