Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

447. Ο καλός σπορέας - συγγραφέας

Το βιβλίο μου «Αντίο Άγχος», συνεχίζει το δρόμο του στις πωλήσεις. Όπως λέει κι ο Σαββόπουλος για τις «πίσω μου σελίδες», «ας ταξιδέψουν μοναχές μες τις ξένες, μες τις ξένες τις καρδιές…».
Αισθάνομαι σαν τον καλό σπορέα του Ευαγγελίου. Από αυτά που γράφω, άλλα θα πέσουν σε πέτρα, άλλα θα τα φάνε το πετεινά του ουρανού, όμως μερικά θα βρουν γόνιμο έδαφος. Έ, αυτό ακριβώς το τελευταίο είχα στο μυαλό μου όταν έκανα τον κόπο να γράψω το βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου