Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

499. Υπέργηρες αοιδοίΜετά την οικτρή εμφάνιση της Μονσερά Καμπαγιέ στο Ηρώδειο πριν από δύο χρόνια, ορκίστηκα να μην ξαναπάω σε συναυλία πολύ προχωρημένων σε ηλικία αοιδών.  

Οπότε, λυπάμαι κυρία Νάνα Μούσχουρη και κυρία Μαίρη Λίντα, που γιορτάζετε τα 80στά γενέθλιά σας και κυρία Μαίρη Λίντα, που γιορτάζετε τα 60 χρόνια παρουσία σας στο τραγούδι, με αντίστοιχες συναυλίες στο Ηρώδειο, μολονότι σας αγαπώ και σας θαυμάζω απεριόριστα, δεν θα παρευρεθώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου