Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

318. Ομοφυλοφιλία και ιερατείο

Οι κατά καιρούς αποκαλύψεις ροζ σκανδάλων μητροπολιτών αλλά και απλών κληρικών (55άχρονος ιερέας, στην επαρχία, πατέρας 4 παιδιών, ταξίδευε συχνά στην Κορυτσά προς άγραν νεαρών έναντι 50 ευρώ) δεν φανερώνουν παρά ένα κοινό μυστικό.      

Φαίνεται πως η ομοφυλοφιλία βρίσκει καταφύγιο σε δύο κυρίως επαγγελματικούς χώρους: στον  καλλιτεχνικό και στον ιερατικό. Επειδή ο πρώτος  την κάνει αποδεκτή στους κόλπους του ενώ ο  δεύτερος προσφέρει καμουφλάζ και αλληλο-κάλυψη.

Θάλασσες μελανιού έχουν χυθεί διαχρονικά για την απελευθέρωση των λαών. Λίγες μόνο σταγόνες για την απελευθέρωση του παγκόσμιου ομοφυλοφιλικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου