Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

321. Σε μαγικά νησιά θέλω να βρεθούμε...

Όταν βλέπω φωτογραφίες μακρινών πόλεων και εξωτικών τοπίων, νιώθω μελαγχολία. Μου θυμίζουνε πως υπάρχουν μέρη που δεν θα επισκεφθώ, γυναίκες που δεν θα ερωτευτώ,  μουσικές που δεν θα ακούσω, ανθρώπους που δεν θα γνωρίσω, φαγητά που δεν θα γευθώ, μυρωδιές που δεν θα οσφρανθώ, συζητήσεις που δεν θα κάνω.

Να γιατί πιστεύω ότι τα χρήματα που δίνει κανείς ταξίδια, όπως και για βιβλία, μουσική και θέατρο δεν είναι σπατάλη, δεν είναι έξοδο αλλά επένδυση.

Τα αναγνώσματα, τα ακούσματα και οι εμπειρίες του ταξιδιού δεν «καταναλώνονται». Στοιχειώνουν μέσα μας και μας συντροφεύουν υποσυνείδητα σε όλη μας την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου