Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

300. Ο λογαριασμός του μπάρμπα Γιάννη

Αυθεντική (και διδακτική) η ιστορία, όπως μου την διηγήθηκε φίλος, Συριανός:

Ένας Συριανός ξενιτεύτηκε στην Αμερική, δούλεψε λαντζέρης που επέστρεψε γέρος στο νησί με το κομπόδεμά του, να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του εκεί.

Λογάριασε ότι θα ζούσε μέχρι τα 75, δηλαδή δέκα χρόνια ακόμη. Εκείνος όμως τα ξεπέρασε και ζούσε ακόμη. Το κομπόδεμα όμως είχε εξαντληθεί.

Βγήκε στη ζητιανιά, φωνάζοντας στους περαστικούς με απλωμένο χέρι: «Βοηθήστε τον μπάρμπα Γιάννη, που έχασε τον λογαριασμό…» 
 
Δίδαγμα: Ασφαλίσου στο ΙΚΑ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου