Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

303. Το ζεϊμπέκικο του νάνου

Βρέθηκα σε κάποιο γλέντι. Μόλις έβαζαν ζεϊμπέκικο, η πίστα πλημμύριζε από γυναίκες κάθε ηλικίας που νόμιζαν ότι χορεύουν ενώ την πραγματικοτητα εμιμούντο (ορισμένες  επιτυχώς), τις ανδρικές κινήσεις.

Σηκώθηκε να χορέψει κι ένας άνδρας. Το σκηνικό αμέσως άλλαξε. Μια λεπτομέρεια. Ήταν νάνος. Κι όμως χόρευε υπέροχα, γιατί ο χορός του ήταν αντρικός, γνήσιος. Δεν εμιμείτο κανένα, ήταν ο εαυτός του.

(Εικονίζεται το έργο μου "Ζεϊμπέκικο" από την συλλογή "Τιρμπουσόν")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου