Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

298. Ο παγοπώλης βιομήχανος

Αντάμωσα, μετά από χρόνια, τον παιδικό μου φίλο Γιώργο Μ. κι αρχίσαμε τις ιστορίες από το παλιά. Ανάμεσα στα άλλα, μου διηγήθηκε το εξής περιστατικό. 

Επιτυχημένος ασφαλιστικός πράκτορας, ο Γιώργος πηγαίνει σε ένα βιομήχανο για να του ασφαλίσει το εργοστάσιο. Αφού τέλειωσαν με τις διαδικασίες, ο βιομήχανος παίρνει παράμερα τον Γιώργο και τον ρωτά αν έμενε μικρός στο Κερατσίνι, στην οδό.... Έκπληκτος εκείνος, τον ρωτά πώς το ξέρει. "Θυμάσαι το παιδί που σας κουβαλούσε τον πάγο με το τσιγκέλι, στο κατώφλι του σπιτιού σας; Αυτός είμαι εγώ!".

Εκτός από το Αμερικανικό, υπάρχει και το Ελληνικό όνειρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου