Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

294. Το καλό και το κακό της ευτυχίας.

«Το καλό είναι πως είμαστε ευτυχισμένοι. Το κακό, ότι δεν το ξέρουμε», γράφει στο οπισθόφυλλο του βιβλίου μου “Αντίο, Άγχος!”.

Όταν το έγραψα, πριν από την κρίση, δεν φανταζόμουν πως είχε και καθολική ισχύ αφορώντας μας συνολικά, ως λαό.

Τώρα, που χάσαμε τις δουλειές, κουτσουρεύτηκαν οι συντάξεις, κλείσαμε τα μαγαζιά, αυξήθηκαν οι φόροι και μαύρισε το μέλλον μας. αναγνωρίζουμε πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν τότε, πριν από την κρίση. Απλά, δεν το ξέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου