Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

284. Το δίλημμα με τον Χίτλερ

Αφότου είδα πριν μια εβδομάδα, την φωτογραφία του χαριτωμένου μπέμπη,  παγιδεύτηκα σε ένα βασανιστικό δίλλημα: αν μου δινόταν η ευκαιρία να τον σκοτώσω, κι ας με εκτελούσαν μετά, τι θα έκανα; Βλέπετε, το εικονιζόμενο παιδάκι δεν είναι άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ.

Εγώ, που δεν μπορώ να πνίξω ούτε σπουργίτη, πώς θα αντιδρούσα σε ένα τέτοιο ένδεχόμενο; Από την άλλη, αν δείλιαζα, θα ήμουν συνένοχος για τον όλεθρο και τον εξευτελισμό πολλών εκατομμυρίων  ανθρώπων. 

Μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει απάντηση σε αυτό το υποθετικό ερώτημα. Εσύ, αναγνώστη, τι θα έκανες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου