Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

292. Το κλειδί της ευτυχίας

         Όλοι μας, κάθε φορά που πάμε σε κηδεία, λέμε και ξαναλέμε,  πόσο μάταιες είναι οι μικροκακίες μας και πόσο ασήμαντα είναι τα πράγματα που μας στενοχωρούν. 
       Επισκεπτόμενοι άρρωστους φίλους, ανακαλύπτουμε, για πολλοστή φορά, πόσο σημαντκή είναι η υγεία μας και πόσο πρέπει να την προσέχουμε. 
       Όλοι ξέρουμε πως το μυστικό της ευτυχίας είναι να αρκούμεθα σε αυτά που έχουμε και να τα απολαμβάνουμε. Μόνο που δεν το εφαρμόζουμε.
      Επομένως, το κλειδί της ευτυχίας δεν είναι η ανάγκη για πρόσθετες γνώσεις. Είναι να κάνουμε πράξη τις γνώσεις που ήδη έχουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου