Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

506. Μηνύματα αναγνωστών του "ΑΝΤΙΟ, ΠΑΧΟΣ"

Πολύ χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω στο email ευχαριστήρια μηνύματα, κυρίως από γυναίκες, για το βιβλίο μου "Αντίο, Πάχος". Γράφουν πως τις βοήθησε να γίνει το κλικ στο μυαλό τους για να πάρουν την απόφαση και να αρχίσουν δίαιτα, πως στη συνέχεια τις στήριξε ψυχολογικά, πως νιώθουν απελευθερωμένες από την μακρόχρονη σκλαβιά των περιττών κιλών που κουβαλούσαν όπου κι αν πήγαιναν, πως ξαναβρήκαν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους.

Κάποιες το συνδύασαν με το "Αντίο, Άγχος" το προηγούμενο βιβλίο μου, αναγνωρίζοντας την συνάφεια που υπάρχει ανάμεσα σε άγχος και πάχος.

Ομολογώ πως τα μηνύματα αυτά είναι η πραγματική και πολύτιμη αμοιβή για τον κόπο μου. Ένα βιβλίο που βελτιώνει άμεσα και απτά την ποιότητα ζωής των άλλων προσφέρει στον συγγραφέα του μεγάλη ηθική ικανοποίηση, που στερείται ο μυθιστοριογράφος.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου