Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

25. O συγγραφέας-θεός

Για  να γράψω ένα βιβλίο ξεκινώ από το τίποτε, συλλαμβάνω το θέμα, συγκεντρώνω σκόρπιο υλικό (σκέψεις, ιδέες, πληροφορίες, συσχετισμούς, κλπ), το ταξινομώ και γράφω το έργο.

Παραστατικά, μπορώ να περιγράψω αυτά τα στάδια σαν ένα τρίπτυχο: Μηδέν-Σούπα-Δημιουργία. Μια στιγμή! Αυτό μοιάζει καταπληκτικά με τα στάδια της δημιουργίας του κόσμου!

Σαν συγγραφέας έχω απόλυτη εξουσία πάνω στους ήρωές μου. Τους δημιουργώ από το μηδέν, τους δίνω την μορφή και τον χαρακτήρα που θέλω, ελέγχω κάθε πράξη τους, μόνον εγώ ξέρω τι θα τους συμβεί και τους σκοτώνω ανά πάσα στιγμή.
   
Να δύο λόγοι για τους οποίους ο συγγραφέας είναι ένας μικρός θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου