Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

9. Ο εθελοντισμός του συγγραφέα

Ο συγγραφέας δεν γράφει για πλουτίσει. Ούτε καν για να ζήσει από τα γραφτά του. Γράφει για να καλύψει δικές του προσωπικές ανάγκες έκφρασης και διεξόδου.

Γράφοντας όμως έχει κατά νουν τον αναγνώστη. Αυτόν θέλει να ικανοποιήσει, δίνοντάς του πληροφόρηση ή ψυχαγωγία.

Η προσπάθεια που καταβάλλει και ο χρόνος που ξοδεύει για να γράψει είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σύγκριση με οποιαδήποτε υλικό κέρδος. Το κάνει όμως γιατί παίρνει την ύψιστη ηθική ανταμοιβή, που είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.  Δηλαδή, ο εθελοντισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου