Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

105. Μαζί τα φάγαμε (αλληγορία)

Στη ζούγκλα, μια παρέα λιονταριών καταβροχθίζει το θήραμά τους, δύο ζαρκάδια.

Μόλις απομακρύνονται χορτασμένα, έρχονται οι γύπες και οι ύαινες, που καραδοκούσαν, για να φάνε μερικές μπουκιές από τα αποφάγια των λιονταριών.

Όταν φεύγουν κι αυτά πλακώνει μια στρατιά μυρμηγκιών, για να πάρουν από ένα ψυχουλάκι, αφανίζοντας έτσι και το τελευταίο ίχνος της σάρκας.

Στην βραδινή συνέλευση, τα ζώα του δάσους διαμαρτύρονται στον βασιλιά τους, επειδή έχει εξολοθρεύσει όλα τα θηράματα της περιοχής και τα αφήνει νηστικά.

Το λιοντάρι αποκρίνεται:
-Γιατί το λέτε αυτό; ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου