Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

124. Ζείδωρον ύδωρ

Κάθε βράδυ, ύστερα από μια κουραστική ημέρα συνηθίζω να κάνω ένα ζεστό ντους. Αισθάνομαι να καθαρίζει όχι μόνο το σώμα αλλά και η ψυχή μου. Είναι δύσκολο να περιγράψω το ευχάριστο αίσθημα που νιώθω. Γίνομαι, ανάλαφρος. Η διάθεσή μου φτιάχνει. Κυρίως, όμως, αν τυχαίνει να είμαι αγχωμένος, το ζεστό ντους πάντοτε με ηρεμεί.
Δεν ξέρω ποιος μηχανισμός μπαίνει σε λειτουργία  και το νερό επιδρά κατευναστικά. Ίσως επειδή η ζωή γεννήθηκε στο νερό και, λειτουργώντας αταβιστικά, γυρνώ εκεί από όπου ξεκίνησα. Ίσως επειδή ως έμβρυο κολυμπούσα στο αμνιακό υγρό. Ίσως επειδή το 70% του σώματός μου αποτελείται από νερό. Δεν ξέρω αλλά και δεν με νοιάζει να μάθω, αφού απολαμβάνω το αποτέλεσμα.
(Από το βιβλίο μου "Αντίο Άγχος!")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου