Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

248. Στόχος: κομπόδεμα

Υπάρχει μια ανθρώπινη τάση, μόλις εντοπισθεί κάποιος με κάποιο «κομπόδεμα» ο περίγυρος του να το εποφθαλμιά. Προσπαθεί να βάλει στο χέρι ένα μικρό ή μεγάλο μέρος του με δανεικά (κι αγύριστα), με τράκα, αποφεύγοντας να του δώσει χρήματα που δικαιούται, αθετώντας προηγούμενες συμφωνίες μαζί του κλπ.

Τρανταχτό και γκροτέσκο παράδειγμα: οι κερδισμένοι στα λαχεία που δέχονται πληθώρα παντοειδών αιτημάτων για βοήθεια  "αναξιοπαθούντων" από το πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου