Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

252. Η δεύτερη, ονειρική ζωή μας.

Αν προσπαθήσω να θυμηθώ κάποιο από τα όνειρα που έχω δει στον ύπνο μου, θα δυσκολευθώ. Όμως, σε ανύποπτο χρόνο, για λίγες μόνο στιγμές, αναδύεται από τον βυθό της μνήμης μου μια εικόνα, ένα θραύσμα από όνειρό που είχα δει πριν  πολλά χρόνια, εντελώς ξεχασμένο. Τότε, αισθάνομαι όπως ακριβώς αισθάνθηκα τότε, όταν είχα δει εκείνο το όνειρο, "ζώντας" ξανά εκείνες τις στιγμές.  

Ίσως η μνήμη μας να κρατά σφραγισμένα όλα τα όνειρα που έχουμε δει στη ζωή μας, κι ας νομίζουμε πως τα έχουμε λησμονήσει. Μαζί μ' αυτά, και τα αισθήματα που μας προκάλεσα τότε. Τα όνειρα αυτά μπορεί να είναι η δεύτερη ζωή μας, που παραμένει κρυφή κι από εμάς τους ίδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου