Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

253. Ο κωμικός Μίμης Χρυσομάλλης

Πριν από δεκαετίες όταν ήμουν φοιτητής, είδα στο θέατρο τον πρωτοεμφανιζόμενο, σε μικρό ρόλο, ηθοποιό Μίμη Χρυσομάλλη. Μολονότι το έργο ήταν δράμα και εκείνος έπαιζε τον νεαρό γόνο της οικογένειας, το στήσιμό του στην σκηνή αλλά κυρίως ο τρόπος που μιλούσε μου φάνηκε αστείος. Σκέφθηκα τότε ότι αυτός ο ηθοποιός ήταν γεννημένος κωμικός για ελαφρύ χιούμορ, σαν τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Η συνέχεια με δικαίωσε. Για πολλά χρόνια τον απολάμβανα σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Λυπάμαι που έφυγε σχετικά νέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου