Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

49. Η Ελλάδα ως ξενιτιά

«Σαν απόκληρος γυρίζω / στην κακούργα ξενιτιά / περιπλανώμενος, δυστυχισμένος / μακριά απ’ της μάνας μου / την αγκαλιά» λέει το τραγούδι του Τσιτσάνη.

Ως τώρα, λέγοντας ξενιτιά, εννοούσαμε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός από την Ελλάδα.

Δεν έχουμε ακόμη καταλάβει, ότι, αυτό ακριβώς το τραγούδι, μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται και στην Ελλάδα, όταν τραγουδιέται από μετανάστες που ζουν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου