Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

43. Πορνό και λογοτεχνία

Η διαφορά ανάμεσα στην λογοτεχνία και την παραλογοτεχνία είναι παρόμοια με την διαφορά ανάμεσα στις ερωτικές και στις πορνό ταινίες.

Η παραλογοτεχνία και οι ταινίες πορνό βασίζονται αποκλειστικά στη δράση. Η λογοτεχνία και η ερωτική ταινία στην όλη ατμόσφαιρα, στην εμβάθυνση των σκέψεων  και των αισθημάτων των πρωταγωνιστών, στις ωραίες περιγραφές, στους δευτεραγωνιστές κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου