Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

64. Σχέση θρησκείας με μυθιστόρημα

Κατά τούτο μοιάζει μια θρησκεία με ένα μυθιστόρημα: και τα δύο ξεκινούν από μια κεντρική ιδέα, ένα πυρήνα, ένα γεγονός, γύρω από τον οποίο κτίζεται ένα ολόκληρο οικοδόμημα.

Tο μυθιστόρημα το γράφει ένας και σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενώ την θρησκεία πολλοί και διηνεκώς.
     
Αυτή την άποψη μπορεί να την υιοθετήσει ο κάθε κάτοικος του πλανήτη, αρκεί η αναφερόμενη θρησκεία να μην είναι η δική του αλλά αυτή που ασπάζονται οι άλλοι… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου