Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

65. Θα τον ξανάκανες φίλο;

Ο πυρήνας του φιλικού μας κύκλου αποτελείται από παιδικούς ή εφηβικούς φίλους.

Η συνεκτική ουσία που συνδέει και διατηρεί τις φιλίες αυτές είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, οι κοινές εμπειρίες και αναμνήσεις, η συνήθεια και η ανοχή στις παραξενιές και στα ελαττώματά του άλλου.

Αλήθεια, αν υποθέσουμε ότι τους συγκεκριμένους παιδικούς φίλους δεν τους ξέραμε από το παρελθόν αλλά τους γνωρίζουμε τώρα πόσους από αυτούς θα εγκρίναμε για φίλους;  Να μια δύσκολη ερώτηση…

1 σχόλιο: