Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

78. Συνδικάτα και λεφτά

Απόσπασμα από άρθρο του Τάσου Τέλλογλου, στη "Καθημερινή" της 8/2/11, με αποκαλύψεις του περιοδικού Der Spiegel, για τα υποβρύχια που είχαμε παραγγείλει, το 1997:

"Τα χρήματα για την ομάδα αυτή διαχειρίστηκε ο εκπρόσωπος της Ferrostaal στην Ελλάδα με την προσωπική του εταιρεία ΜΙΕ. Η ΜΙΕ κράτησε 3% (κάπου 48 εκατ. ευρώ ) και μοίρασε στην ομάδα Α, 55 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα χρήματα «εξυπηρετήθηκε» ένα «άτομο με ισχυρή επιρροή στα συνδικάτα» έτσι ώστε να μην εμποδίσουν οι εργαζόμενοι την κατασκευή των υποβρυχίων στο Ναυπηγείο του Σκαραμαγκά".

Η υπογράμμιση είναι δική μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ολόκληρο το άρθρο του στην ιστοσελίδα:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_08/02/2011_431780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου