Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

87. Η εκάστοτε αντιπολίτευση

      Έχουμε την πεποίθηση ότι, για την διακυβέρνηση της χώρας, την αποκλειστική ευθύνη έχει η εκάστοτε κυβέρνηση και καμία ευθύνη η εκάστοτε αντιπολίτευση.  
      Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Η εκάστοτε αντιπολίτευση οφείλει να καταγγέλλει μεν την κυβέρνηση για τις όποιες αστοχίες της αλλά και να συναινεί στις όποιες θετικές της ενέργειες.
     Στο παρελθόν όμως το μόνο που βλέπαμε, δυστυχώς, από την εκάστοτε αντιπολίτευση ήταν ένα διαρκές "όχι σε όλα" ακόμη και σε θέματα που στο παρελθόν συμφωνούσε. ''Άσπρο εσύ; Μαύρο εγώ! Μαύρο εσύ; Άσπρο εγώ!"
      Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στην πτώχευση.
      Το τραγικό είναι πως ούτε τώρα, που δίδεται "υπέρ πάντων ο αγών" άλλαξε κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου