Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

260. Τα θνησιγενή παιδιά μου

Όλες οι σκέψεις που έχω καταγράψει είναι πνευματικά παιδιά μου. Είναι αυτά που επέζησαν. Υπάρχουν και τα θνησιγενή, που έζησαν για λίγες στιγμές και πέθαναν. Είναι οι σκέψεις που, από έλλειψη χρόνου ή από υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων της μνήμης μου, δεν κατέγραψα στο χαρτί, τις ξέχασα και χάθηκαν για πάντα στην λήθη.

Ο νους προχωρά. Ανοίγει διαρκώς νέα μονοπάτια στο πυκνό δάσος της λογικής ή της φαντασίας. Στο διάβα του, βρίσκει κάποιο ψήγμα σκέψης που αξίζει να καταγραφεί. Για λίγο, το μονοπάτι που με οδήγησε στο ψήγμα μένει ανοιχτό στην μνήμη μου. Έτσι, μπορώ να γυρίσω πίσω και να το ξαναβρώ. Λίγο να καθυστερήσω, το μονοπάτι κλείνει και χάνω για πάντα το ψήγμα.

Το πιο πολύτιμο δώρο για μένα θα ήταν ένα τετράδιο με τις απολεσθείσες σκέψεις μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου