Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

274. Τα ράσα του παπά

Μπορεί «τα ράσα να μην κάνουν τον παπά» αλλά το τι ρούχα φορώ κάθε πρωί για να βγω από το σπίτι επηρεάζουν την ψυχολογία μου για το υπόλοιπο της μέρας.  

Αν φορώ σπορ αισθάνομαι πιο χαλαρός, πιο «ανεπίσημος». Αν φορώ αμπιγιέ, πιο «επίσημος». Αν φορώ πρόχειρα, κάπως άβολα.
   
Εδώ στηρίζεται ο ρόλος της κάθε "στολής": στρατιωτικής, ιερατικής, δικαστικής (αρεοπαγίτες), αθλητικής, επαγγελματικής κλπ. και γενικότερα της αμφίεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου