Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

126. Η ηδονή της ανάγνωσης

Η ανάγνωση μυθιστορημάτων (Ουγκώ, Βερν, Μαλό, κλπ) ήταν η μεγαλύτερη ηδονή που ένιωσα στην παιδική ηλικία, ως αποτέλεσμα της αχαλίνωτης φαντασίας μου, της φυσικής περιέργειας και της έλλειψης άλλων διεξόδων προς τον έξω κόσμο (τηλεόραση, κλπ). Τα μυθιστορήματα με συνάρπαζαν, με βοηθούσαν να ανακαλύψω την οικουμένη.
       Σήμερα, ελάχιστα μυθιστορήματα με συγκινούν. Θα ήμουν ευτυχής αν, έστω ένα, μου έδινε εκείνη την συγκίνηση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου