Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

148. Η βόμβα και τα...σκόρδα

Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Η ανεργία, όπως η βόμβα νετρονίου, σκοτώνει τους ανθρώπους και αφήνει τα κτίρια ανέπαφα. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να προτιμώ τα Ελληνικά προϊόντα, κι ας μην είναι πάντοτε τα καλλίτερα ή τα φθηνότερα.
Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν όταν διαπίστωσα ότι σκόρδα βρίσκεις μόνο Κινέζικα! Έκτοτε κυνηγώ τα Ελληνικά προϊόντα, από τα λίγα που κυκλοφορούνε πια στην αγορά.   
Επί πλέον, καλλιεργώ, σε γλάστρα, τα δικά μου σκόρδα. Έτσι, για το γινάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου