Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

128. H γυναίκα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

O απέραντος σεβασμός που νιώθω για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα την γυναίκα, κατακρεουργήθηκε με τον πιο άγριο και βάναυσο τρόπο στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Υπάρχει κάτι χειρότερο από την εικόνα ενός άνδρα που υφίσταται τον έσχατο βαθμό εξαθλίωσης; Ναι! Είναι η εικόνα της γυναίκας στην ιδία θέση.
      Τα στρατόπεδα αυτά είναι το μεγαλύτερο και ειδεχθέστερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, που έγινε ποτέ στην ιστορία της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου