Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

129. Tο εφηβικό γέλιο

Θυμάμαι τα πρόσωπα των συμμαθητών μου, στο γυμνάσιο. Χαμογελαστά, έτοιμα ανά πάσα στιγμή, για γέλια ή χάχανα. Τα βλέπω και τώρα στο σύλλογο των  αποφοίτων. Εκείνο το σπινθηροβόλο βλέμμα δεν υπάρχει. Έχει είτε εξαφανισθεί είτε αμβλυνθεί. 
      Βλέπω τον γιο μου και τους φίλους του. Καμαρώνω κρυφά το εύκολο και γάργαρο γέλιο τους. Φοβάμαι την μελλοντική του τύχη. Θα τους συμβουλεύσω να το κρατήσουν ατόφιο όσα πιο πολλά χρόνια μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου