Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

144. Διαχωρισμός καλλιτέχνη και έργου

    Η αποκάλυψη των σκοτεινών πλευρών του χαρακτήρα ή της συμπεριφοράς ενός καλλιτέχνη που θαυμάζω με ενοχλεί και με πληγώνει. Σε σημείο που αμβλύνει την απόλαυση που παίρνω από το έργο του.
    Ύστερα από σκέψεις και προβληματισμούς αποφάσισα να ορθώνω τείχη ανάμεσα στον καλλιτέχνη και στο δημιούργημά του. Τους βλέπω σε ανεξαρτησία μεταξύ τους. Έτσι προστατεύω εκείνον, το έργο του αλλά κι εμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου