Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

143. ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ
(Assembling art)
    Όλα άρχισαν με ένα βότσαλο που βρήκα στην ακροθαλασσιά με δύο φυσικά βαθουλώματα. Μου θύμισε κεφάλι εξωτικού όντος. Ο συνειρμός "εξωτικός-εξωγήινος" ήταν εύκολος.
   Χρειαζόμουν όμως ένα σώμα ασυνήθιστο, που να ταιριάζει σε εξωγήινο. Στην αποσυρραπτική συσκευή βρήκα αυτό που γύρευα. 
   Ωραία ως εδώ. Πού θα έβαζα όμως τον φίλο μου να στέκεται; Δεν είναι εύκολο να βρεις μια βάση που να ταιριάζει σε έναν εξωγήινο!
   Την λύση μου έδωσε ένα άλλο περίεργο βότσαλο γεμάτο με φυσικά βαθουλώματα, που αγνοώ πως έγιναν.  Μοιάζει με βράχο στον Άρη.
   Η όλη σύνθεση με παραπέμπει στον "Μικρό Πρίγκηπα" του Σαιντ-Εξυπερύ, καβάλα στο άστρο του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου