Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

141. Το χυμένο γάλα

Αμέσως μετά την κρίση (ορθότερα, μετά την γνωστοποίησή της, αφού η κρίση προϋπήρχε) δεν περνάει μέρα που να μην διαβάσουμε στα ΜΜΕ κάτι για τις τεράστιες σπατάλες του δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων των ΔΕΚΟ.
Αλήθεια, πόσα πράγματα θα μπορούσαμε να είχαμε περισώσει, ενδεχομένως, αν όλες αυτές οι αποκαλύψεις γίνονταν από τους δημοσιογράφους, πολύ πριν από την κρίση;
Τώρα, κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα, προσπαθώντας να περιμαζέψουμε κάποια υπολείμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου