Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

218. Η απομόνωση του μόνου

Η κοινωνία είναι ανέκαθεν δομημένη σε ζευγάρια. Το μοναχικό άτομο δεν καλείται συχνά στις διάφορες φιλικές συγκεντρώσεις. Ίσως επειδή θεωρείται κίνδυνος για τα ζευγάρια. Έτσι, οι μονήρεις τείνουν να κάνουν περισσότερο παρέα μεταξύ τους.
Αλλά και όταν κάποιο άτομο μείνει μόνο, (λόγω χηρείας, διάστασης ή διαζυγίου), τα παντρεμένα ζευγάρια σιγά-σιγά το κάνουν πέρα. Ίσως γιατί θεωρούν ότι ξαναγίνεται επικίνδυνο.
(Στην φωτογραφία, το έργο μου "Αδάμ και Εύα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου