Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

236. Ο Γάλλος Σεφ

Κάποιος διάσημος Γάλλος σεφ, που επισκέφθηκε την Ελλάδα. Όπως διάβαζα στον τύπο, ένας δημοσιογράφος του έθεσε την εύλογη ερώτηση:
    -Σεφ, ποιο φαγητό θεωρείτε το γευστικότερο σ’ όλο τον κόσμο;
      Το μυαλό σου πηγαίνει αμέσως σε κάποιο πολύ εξεζητημένο πιάτο με ακαταλαβίστικο όνομα, πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών, εξωτικά μπαχαρικά, περίεργες σάλτσες και αριστουργηματικές γαρνιτούρες.
      Εκείνος όμως έδωσε την εξής απλή, ειλικρινή και αφοπλιστική απάντηση που, ομολογώ, με εξέπληξε:
-Ένα φρέσκο ψάρι ψημένο στα κάρβουνα.
      Διαφωνεί κανείς;
(Απόσπασμα από το βιβλίο μου "Αντίο, Άγχος!") 
Εικονίζεται το έργο μου, "Ιχθείς", σινική σε βότσαλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου