Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

226. Το ξεγέλασμα της φύσης

Όλα τα πλάσματα της φύσης ζούνε με τους όρους και τους κανόνες που έχει θεσπίσει η ίδια η φύση.
Η μόνη εξαίρεση, (ποιος άλλος;), άνθρωπος. Ο παρά φύσιν έρωτας, τα αντισυλληπτικά, η παχυσαρκία, η κάθε είδους επέμβαση στην φύση με τεχνικά έργα και πολλά άλλα δεν είναι παρά πρακτικές που ξεγελούν, παρακάμπτουν ή υπερβαίνουν την φύση αποσκοπώντας σε ένα στόχο: την μεγιστοποίηση της απόλαυσης, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στον εαυτό μας και στο περιβάλλον.

(Εικονίζεται το έργο μου "Κρι-Κρι", από την συλλογή "Εργαλεία")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου