Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

221. Η νοσταλγία των παιδικάτων

Νοσταλγώ συχνά τα μέρη που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Την εποχή. Την γειτονιά.

Όταν όμως αναρωτηθώ αν ήθελα πραγματικά να μεταφερθώ μόνιμα, με κάποιο θαύμα σε εκείνη την εποχή και σε εκείνα τα μέρη, λέω κατηγορηματικά όχι! Μου αρέσει το τότε σαν νοσταλγία, σαν όνειρο. Όχι για να το ξαναζήσω.

Προτιμώ, χίλιες φορές τις ανέσεις και την ιατρική ασφάλεια που μου παρέχουν η εποχή μου και οι συνθήκες που ζω. Δεν επιστρέφω έστω κι αν το δέλεαρ θα ήταν να ξαναγίνω νέος. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω! Προτιμώ την ονειροπόληση και την νοσταλγία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου