Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

233. Συμβουλή προς εργαζόμενο

«Κάθε εργαζόμενος πρέπει να προσέχει τρία πράγματα: Πρώτα τον εαυτό του, ύστερα την οικογένειά του και μετά την εργασία του, ακολουθώντας ακριβώς αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
Γιατί αν δεν προσέξει τον εαυτό του και πάθει κάτι, τότε δεν θα μπορεί να προσέξει ούτε την οικογένειά του ούτε την εργασία του.
Αν πάλι έχει προβλήματα με την οικογένειά του, τότε δεν θα μπορεί να φροντίζει την εργασία σου.
Συχνά όμως οι άνθρωποι αντιστρέφουν πλήρως αυτή τη σειρά φροντίζοντας πρώτα την εργασία τους, μετά την οικογένειά τους και στο τέλος τον εαυτό τους».
Απόσπασμα από το έργο μου "Αντίο, Άγχος!
(Εικονίζεται το έργο μου "Ρομφαία", από την συλλογή "Εργαλεία") 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου