Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

171. Μέγεθος και ικανοποίηση

Το φαγητό στο μεγάλο πιάτο φαίνεται λίγο και στο μικρό πολύ. Κι αυτό, επειδή ο άνθρωπος, από την φύση του, έχει στραμμένη την προσοχή του σε ό,τι δεν έχει, αγνοώντας αυτό που έχει.
Επομένως, τρώγοντας σε μικρό πιάτο γινόμαστε…ευτυχέστεροι (ικανοποιούμενοι με ό,τι έχουμε) και λεπτότεροι (αρκούμενοι σε λιγότερο φαγητό).

Το εικονιζόμενο έργο ΚΡΙ ΚΡΙ παρουσιάζεται αναλυτικά στην Σύνδεση:
http://aris-tourgimata.blogspot.com/2011/01/assembling-art.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου