Φίλε επισκέπτη,

Καλωσόρισες στο ιστολόγιό μου .

Είμαι ο Άρης Γαβριηλίδης γεννημένος το 1948 στον Πειραιά. Σπούδασα οικονομικά στην Νομική Αθηνών και σταδιοδρόμησα ως διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές τράπεζες και επιχειρήσεις. Τώρα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις δύο παλιές μου αγάπες: τη συγγραφή βιβλίων και την μικρογλυπτική (readymade, assemblance art)

Εδώ καταγράφω όσες από τις σκέψεις μου θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν. Εκθέτω επίσης φωτογραφίες από τα τεχνουργήματά μου, παρμένες από την "γκαλερί" της προσωπικής μου ιστοσελίδας: http://www.arisgavriilidis.gr/

Διευκρίνιση: ο τίτλος του blog, Aris-tourgimata, δεν οφείλεται σε οίηση αλλά σε λογοπαίγνιο: συνδυάζει το όνομά μου (Άρης) με τα δημι-ουργήματά μου (σκέψεις και τεχνουργήματα).

Φίλε επισκέπτη, ελπίζω να βρεις το ιστολόγιό μου ενδιαφέρον. Το σχόλιά σου ευπρόσδεκτα.

Σε περιμένω και:

Στην ιστοσελίδα μου: http://arisgavriilidis.gr/
στο Facebook: Aris Gavriilidis
στο Twitter: @agavriel1

EMAIL

161. Κάθε μέρα διαφορετικός

Με το κομπιουτεράκι πολλαπλασιάζω την ηλικία μου με τον αριθμό 365. Σκέπτομαι ότι ούτε μία από τις  χιλιάδες ημέρες που έχω ζήσει έως τώρα δεν μοιάζει με κάποια άλλη. Κάθε μέρα, ενώ παραμένω ο ίδιος, είμαι ταυτόχρονα και κάποιος άλλος. Με διαφορετική διάθεση κάθε φορά.

Ευδιάθετος, κακοδιάθετος, αισιόδοξος, απαισιόδοξος, ήρεμος, νευριασμένος, εκνευρισμένος, στενοχωρημένος, ξέγνοιαστος, χαρούμενος, λυπημένος, κουρασμένος, αηδιασμένος, προδομένος, ξεκούραστος, άτονος, ζωτικός, βαριεστημένος, αγχωμένος, φοβισμένος, θυμωμένος, ταλαιπωρημένος, δυστυχισμένος, ευτυχισμένος, θλιμμένος, ορεξάτος, κατηφής, συλλογισμένος, προβληματισμένος, απελπισμένος, νικημένος, νικητής, μελαγχολικός, θριαμβευτής, κερδισμένος, χαμένος, ριγμένος, τρομαγμένος και πάει λέγοντας. Με μια άπειρη γκάμα από παραλλαγές και αποχρώσεις αυτών των συναισθημάτων.

Όλη αυτή η εναλλαγή της ψυχικής μου διάθεσης είναι ένα βασικό συστατικό της γοητείας της ζωής. Ίσως είναι η πεμπτουσία της ίδιας της ζωής. Διαφορετικά, πόσο ανούσια θα μου φαινόταν! Θα πνιγόμουν μέσα σε ένα απέραντο πέλαγος ανίας.
(Από το βιβλίο μου "Αντίο, Άγχος!")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου